Källare

Ett bytehus från en bar händerna

Ett bytehus från en bar händerna

Virket är fastsatt med en sektion på 100×100 mm på kronan strikt längs strukturens omkrets. På midterstrålningen utförs inte bandning. Efter montering av bottenplattan ska ett 50 mm steg visas längs hela insidan av basen.

Inställning av lag på golvet

Ett bytehus från en bar händerna

För en logg behövs en 50×100 mm bar, de är monterade med kanten nedåt, på 3 längsgående balkar på kronan och införda i skär med en storlek på 30 mm i bottenplattan. Steg taget 60 cm.

Arrangemanget av undergolvet

Ett valfritt steg som förlänger hundhusets liv och värmer det något. Mellanrummen mellan pelarna runt omkretsen överlappar med tungt genomsläppligt material (exempelvis skräp) och själva golvet är täckt med lera med lera från sand till lag.

Installation av vertikala hörnställningar av timmer 100×100 mm

Ett bytehus från en bar händerna

Innan ytterligare slutgiltig fixering ställs ut, ställs hyllorna ut med hjälp av nivån och tillfälliga bilaterala räcken.

Montering av överdelen från timmer 100×100 mm

Ett bytehus från en bar händerna

Bakre och ändbalkarna ska monteras i samma plan, vid nivån på de bakre pelarna, främre strålen – ovanför, på den övre gränsen på de främre pelarna.

Ett bytehus från en bar händerna

Fäststrukturer

Ett bytehus från en bar händerna

Fästning av konstruktionen med ytterligare vertikala stolpar av 50×100 mm trä. Varje fönster eller dörr kräver två pelare, mellan vilka det kommer att finnas öppningar. Du behöver också installera hylla i steg om 1,5 meter på väggen utan öppningar.

 • Montering av horisontella stänger 50×50 mm, vilket begränsar fönstret och dörröppningarna.
 • Byte av temporära skenhållare med fasta från styrelsen 100×40 mm.
 • Montera spärrar på den övre bakre och främre strålen enligt diagrammet].
 • Placering av takbjälkar och takmaterial enligt instruktionerna. Det finns många alternativ för takläggning, men alla måste göras innan du lägger golv och väggbeklädnad.
 • Installation av undergolvet. Spårskivan på 150 x 30 mm blir det mest tillförlitliga alternativet. Läggandet är gjord i massivt golv på kronans tre balkar parallellt med stockarna.
 • Lägger det nedersta vattentätningsmembranet på undergolvet. Ångtätt material väljs.
 • Lägger isolering på membranet mellan lagren. Används plattor styrofoam eller mineralull.
 • På toppen av isoleringen och en enkel polyetenmembranlagring.
 • Installation av golv över lagret av kantade brädor 150×40 mm.
 • Ramens yttre skinn är ångtät material.
 • Massivt trähölje av ramen, beroende på kraven av typ och hållbarhet, kan det vara foder, kantad bräda, brädor av tjock plywood, och så vidare.
 • Montering av fönster och dörrar.
 • Installation av tekniska system.
 • Ramens inre foder med polyeten. Värmeisolering läggs in och fästs till de mantlade luckorna. Detta gäller även takytan.
 • Vägg- och takbeklädnad med plåtmaterial (MDF, spånskiva, OSB, plywood) eller klädbräda. Installation av skivor från timmer 50×50 med fästning på golv, tak och väggar och täcker dem med plåtmaterial.
 • Dekorativt arbete – måler eller täcker golvet med linoleum, installerar imiterat timmer och liknande.

Hur mycket kostar det att bygga ett rambytehus

Ett bytehus från en bar händerna

För att beräkna byggkostnaden är det nödvändigt att ta hänsyn till inte bara materialkostnaden utan också priset på leveransen, så det är lämpligt att leta efter leverantörer inte långt ifrån byggnadsplatsen.

För konstruktion av högkvalitativa skur 6×3 åtminstone ungefärligt behov:

 • geotextil – 30 kvm;
 • sand – 3-6 kuber;
 • material på poler;
 • ankare – 9 st.
 • expanderad lera – 2-3 kuber;
 • isolering – 8 kuber eller 81 kvadratmeter plattor;
 • timmer 150×100 mm – 18 m (0,27 kubik);
 • timmer 100×100 mm – 47 m (0,47 kuber);
 • timmer 50×100 mm – 95 m (0,47 kubik);
 • bräda 40×100 mm – 40 m (0,16 kubik);
 • bladhöjd 30×150 mm – 0,54 kuber;
 • kantplatta 40×150 mm – 0,72 kuber;
 • Foder 22 mm – 1 kub;
 • CAP – 63 kvm;
 • fästelement – metall hörn, naglar eller skruvar 80 mm, naglar 150 mm, skruvar 70 mm och så vidare. Mängden beräknas utifrån monteringsmetoden, ett vattentätt membran och polyeten av 81 kvadratmeter;
 • kasse 50×50 mm – 50 m (0,125 kuber);
 • däck – 21 kvadratmeter;
 • takskruvar – 180 stycken;
 • ytterdörr;
 • fönster;
 • inre dörrar enligt ritningen;
 • Ytterligare material för dekoration, skiljeväggar och tekniska system.

Den slutliga beräkningen av materialet måste ske oberoende med hänsyn till ritningen.

Å ena sidan är den självständiga konstruktionen av en skur ganska lång och kostsam träning, och många kommer att vägra detta till förmån för fabrikslösningar. Å andra sidan är det ett bra sätt att spara pengar genom att bygga en bungalow från billiga material, eller vice versa, att bygga mycket bättre kvalitet pengar till samma pengar.

Under förutsättning att leverans av inköpt bytehus är omöjligt alls är det enda alternativet att bygga med egna händer. Om du lägger allt ditt tålamod och skicklighet i arbetet, kan du göra en tillfällig uppsättning till ett säkert och bekvämt hem.

Varje sommar bosatt borde veta hur man bygger ett bytehus med egna händer.

För närvarande blir förvärvet av förortsområden alltmer populärt.

Många bygger hus och stugor i landet för hela året. Efter att en tomt har förvärvats, uppstår flera frågor framför sina ägare: var ska man lagra dacha-inventeringen?

Var ska man ta skydd från ett plötsligt regn eller koppla av på en varm dag, gömmer sig i skuggan? När allt kommer omkring är byggandet av huset fortfarande framåt, och tvättstugan på området behövs nu.

En utmärkt lösning på detta problem kommer att vara ett litet byteshus, som du kan köpa eller bygga med egna händer.

Vad är tvättstugan vid stugan?

Lantgård är ett litet rum eller hus, som används för hushållens behov på en landsbygd.

Mycket ofta används bra stugor som ett tillfälligt skydd eller en ekonomiversion av ett lanthus.

Senare, efter byggandet av huvudbyggnaden eller stuga, är detta rum lämpar sig för förvaring av arbets- och trädgårdsprodukter, onödiga leksaker, barnsängar, arbetskläder, diverse föremål som tillfälligt inte tillämpas på affärsbehov.

Detta rum är perfekt för förvaring av fiskestänger, trädgårdsmöbler och utrustning: gräsklippare, el- eller bensintrimmer.

Och om man ska ta med ett vattenförsörjningssystem till ett bytehus och att göra avloppsvatten, så kommer det att vara ganska lämpligt som duschkabin. sanitetsenhet eller ens ett badkar.

Hushållsägare kan använda byggnaden som ett mini-garage, vinteravfall för kaniner, fåglar eller nässelfeber med bin. I allmänhet kan detta rum, beroende på aktiviteten hos ägaren av dacha, användas för olika ändamål.

Ett bytehus – det mångsidiga rummet som under alla omständigheter blir oföränderligt på säsongens dacha.

Ett bytehus från en bar händerna

Byta hus i landet – ett multifunktionellt rum

Byt hus som en del av webbplatsens övergripande utformning

På grund av det faktum att stugorna är platsen, utföra en mängd olika funktioner, är det nödvändigt, innan konstruktion, för att avgöra hur ägaren planerar att använda och det är läge på territoriet i trädgården.

Du bör också överväga några nyanser:

 1. Först måste du bestämma användningsperioden för lokalerna och möjligheten att flytta till en annan plats. Om du till exempel bygger en bungalow för tillfällig användning i en eller två år på en dacha och sedan planerar att transportera den till en annan plats (en annan plats eller byn) eller helt enkelt sälja det, rekommenderas det att lokalisera byggnaden så nära som möjligt till ingången. I annat fall kommer evakueringen av skjulet i sammansatt form vara extremt svårt, och det är inte tillrådligt att demontera byggnaden, eftersom vissa material kan bli olämpliga för vidare användning.
 2. För det andra beror lokaliseringen av lokaler på dess syfte. Om byggnaden kommer att användas uteslutande för hushållsändamål, lagring av verktyg, utrustning eller trädgårdsmöbler, är det önskvärt att placera byggnaden ungefär i mitten av den långa sidan av platsen. Detta ger fri tillgång till hundhuset från vilket hörn av stugan som helst. Om det i framtiden är planerat att driva byggnaden som ett badrum, dusch eller bad, då är det nödvändigt att bygga det längst i hörnet, vilket helt överensstämmer med brandsäkerhetsreglerna och standarderna.

Ett bytehus från en bar händerna

Hur man bygger en källare i landet med egna händer – ritningar, steg för steg instruktioner med foton och videomaterial och tips om byggnad av byggnader i vår artikel.

Medicinsk och färgrik salvia: plantering och omhändertagande av olika typer av växter. Hur man uppnår det. att växten nöjde själen och kroppen?

Huvudbyggnadstyper

Det finns flera alternativ för byggandet av byggnader på dacha. Valet av byggteknik beror också på den beräknade perioden och syftet med lokalerna.

Panelhus

Det är lättare och billigare att bygga ett skyddsboxhus med egna händer. Detta är den mest ekonomiska versionen av strukturen.

För tillverkning av basstrukturen (ram) används stavar, beklädnad utförs på ytterbeklädnaden och inuti spånskivor eller MDF-ark.

Polyfoam eller glasull är de vanligaste isoleringspanelbrädorna. För att överlappa golvyta kan du använda oförhängda brädor, som är täckta med låga brickor.

Taket kan utföras både enkla sluttningar och dubbla sluttningar. Takmaterial kan användas ganska tunna, passande profilerade ark.

Den största och kanske den enda fördelen med denna typ av stugor är deras låga kostnader och snabb montering. De har också ett ganska attraktivt utseende.

Ett bytehus från en bar händerna

Nackdelen är kort livslängd – rummet är lämplig för endast en säsong och på sommaren, eftersom byggnaden är ingen förstyvningar, vägg deformerbar genom kraften från vinden, och isolering sedimenterar och den resulterande strukturen är starkt fryser.

Oftare än hytter av denna typ används som tillfälliga anläggningar, där man kan laga mat på sommaren, för att byta kläder och lagra några av verktygen under byggandet av huvudbyggnaden.

Ramkonstruktion

Denna variant av konstruktion är dyrare, men också mycket starkare och längre i bruk.

Ta en stapel med en storlek på minst 10×10 cm, som garanterar stabilitet och förhindrar att strukturen deformeras. Inuti rummet mantlad klädbräda, som plywood eller fiberboard rekommenderas inte på grund av deras starka hygroskopicitet.

Mineralull används för isolering av lokalerna, ångspärren tillhandahålls även av speciella material, till exempel glasin.

Ett bytehus från en bar händerna

Dessutom är tak och golv gjorda i två lager. Tack vare dessa tekniker är inuti huset varmt och torrt. Och utseende kommer att ge vändning under en bar. Ramhus kan användas under flera årstider, vilket fördelar dem fördelaktigt i jämförelse med sköldpanelhus och är en otvivelaktig fördel.

Deras enda nackdel är att inredningen är tillräckligt liten. men detta förhindrar inte fullt utnyttjande av skjulet som sommarkök, lagring av arbetskläder och verktyg.

På videorammen hus ladugård, byggd för hand, – göra basen:

Tillverkning och montering av ramväggar:

Stugor från stockar och stockar

Denna typ av konstruktion kännetecknas av höga kostnader, för att dess konstruktion barer och stockar med en sektion på mer än 100×150 cm används.

Det rekommenderas att bygga sådana skur bara om det är planerat att använda det som ett bad i framtiden. Detta är ett hållbart huvudhus.

Byggandet av stockar har många fördelar – en lång livslängd, en vacker utsikt, varm inuti. Nackdelen är den höga kostnaden.

Ett bytehus från en bar händerna

Stuga från bar

Behållare som bas

Ofta installeras tillfälliga sommarhus-behållare på sommarstugorna under byggandet av en stuga eller ett hus.

Sådana byggnader kan tillverkas av en metallkanal svetsad i form av en ram, vars luckor är fyllda med sandwichpaneler.

Den stora fördelen med dessa hyddor, inklusive hållbarhet, pålitlighet, hållbarhet, värme, men inte bidrar till deras breda efterfrågan och långsiktig drift i stugorna.

På grund av att strukturen är metall, och på platsen är oftast alla byggnader trä, är det väldigt svårt att passa in i den övergripande designen. Därför köps vanligtvis containrar under byggnadsperioden och säljs vid dess slutförande.

Ett bytehus från en bar händerna

Oberoende byggnad av byggnaden: planen och stadierna av arbetet

När beslutet att bygga ett skjul med egna händer görs, bestäms platsen och syftet, det är nödvändigt att göra en liten ritning av den framtida strukturen. Detta kan vara det enklaste rummet, eller mer komplex konstruktion:

Ett bytehus från en bar händerna

Ritning för byggnad av skjul

Fler ritningar, där du kan bygga ett bytehus med egna händer i fotosamlingen:

Ett bytehus från en bar händerna

Hur man bygger ett skur av trä, på en metallram

Efter att ha köpt en tomt, land, reflekterar du på det faktum att det är nödvändigt någonstans att bo medan du bygger ett hus. En sådan tillfällig bostad på sommarstugan eller trädgården är ett bytehus. En liten isolerad struktur, vanligtvis 3 * 6 i storlek eller så. Det finns många erbjudanden på marknaden: från trä och metall. Men deras kvalitet är mer än tveksamt, de använder de billigaste materialen för konstruktion. Det här är lätt att verifiera, med tanke på de kostnader du uppstår om du bestämmer dig för att göra skjulet själv. Med samma dimensioner är du billigare, sannolikt kommer det inte att fungera, och om det sparas blir det lite. Du kommer att överväga normala material, men inte det billigaste. Men i kvalitet och hållbarhet är hemlagade bytehus många gånger bättre än köpta.

Ett bytehus från en bar händerna

Ett bytehus på en plats den första (eller den andra efter en toalett) konstruktionen som visas på en plats

Vad och hur man bygger

Nästan alla hytter är byggda på ramteknik. En trästång på minst 100 * 150 mm eller ett profilerat metallrör av 60 * 60 * 2 mm används som byggmaterial för ramen.

För plätering är materialvalet mycket bredare. använda:

 • kantad bräda;
 • arkmaterial – plywood, OSB, spånplatta;
 • professionella blad;
 • sidospår.

I varje fall görs trimmen från två sidor – utvändigt och inuti. Den yttre kan vara metall, och oftare görs insidan antingen med klädplatta eller med plywood eller OSB.

Ett bytehus från en bar händerna

Ett av alternativen av trädgårdarna

Mellan de två skinnen staplar isoleringen. Även om strukturen är tillfällig kan vår och höst och ibland sommarnätter vara mycket kalla. Därför, utan isolering – på något sätt. Isolering kan vara vilken som helst. Bättre – mineralull, billigare – skum. Extruderat polystyrenskum har de bästa egenskaperna, men också det högsta priset. Bara att välja en värmare, notera att skummet låter nästan inte drunknar, så att särskilt nervösa inte kan sova. Därför är det bästa valet mineralull. Vilket lager? Om enligt sinnet, då i centrala Ryssland, helst 100 mm, men minst 50 mm.

Tänk på att du behöver värma golvet. Särskilt – golvet. Botten drar mycket. Därför måste det vara dubbelt: först, grovt, ovanför, över bordet, lägger stockar, mellan dem isolering, och sedan är golvet färdigt.

Layout och ritningar

Trots att en byggnad anses vara tillfällig, blir den ofta tjock in i ett bad eller ett pensionat. För även i skuren finns det en sak som planering. Även tillfälliga bostäder bör vara relativt bekväma.

Byt husvagn

Det finns två huvudtyper av bytehus: en släpvagn och en väst. Vid konstruktion av ”släpvagn” -typ är ingången på sidan, det finns ingen separation inuti, i ytterfallet är en skiljevägg placerad – 1,5-2 meter från ingången. Detta rum används som ett förbandssal och verktygsförvaring. Detta är det enklaste möjliga alternativet.

Ett bytehus från en bar händerna

Draghyttar-vagn med mått

Ritningarna kommer att innehålla grafiska och digitala symboler, deras tolkning i bilden nedan.

Ett bytehus från en bar händerna

Beteckning på ritningarna

babyns lös jacka

Den mest populära layouten är en tröja. Det här är när ingången är i mitten. dessutom är mitten avskärmad och används som tambour, pantry etc. Syftet med de andra två rummen kan vara annorlunda. Någon använder båda ak sovrum, någon som kök.

Ett bytehus från en bar händerna

Två rum och en förvaring

Ett bytehus från en bar händerna

Med ett litet inhägnad förråd

Ett bytehus från en bar händerna

Endast förvaring utan förvaringsutrymme

Stuga med toalett och dusch

Inte alla ens går med på att leda en spartansk livsstil även på en byggarbetsplats eller vid en dacha. Åtminstone grundläggande bekvämligheter krävs. Även om det kanske är bättre att bygga dem separat.

Ett bytehus från en bar händerna

San block är på kanten – ett klokare beslut, speciellt om du gör en separat ingång

Ett bytehus från en bar händerna

Välja en ritning, glöm inte, när du utformar en ram för en skur, att vid korsningen av väggarna ska du sätta racket. Om dörrarna är fästa på ställen måste de förstärkas – fördubblas.

Basen under ett bytehus

Eftersom strukturen är temporär och ljus är grunden vanligtvis betjänad av kolumner eller block. Ofta – block. Det är önskvärt – konkret, standard. Nej – du kan bygga, men hög densitet och inte ihålig.

Ett bytehus från en bar händerna

Ett exempel på en kolumn för stiftelsen under skuren

De läggs på en beredd bas. Om marken är normal, kan du helt enkelt ta bort soden och jämföra platsen. För större tillförlitlighet grävs en liten utgrävning under varje block ca 20-25 cm djup. Krossad grus i mittenfraktionen hälls in i den och väl rammade. Block placeras på ett sådant substrat.

Var uppmärksam! Överkanten måste vara jämn (måste ligga i samma horisontella plan). Det är också nödvändigt att kontrollera fundamentets geometri: vinklarna är strikt under 90 °, diagonalerna är lika.

Med en skurvidd på högst 2,5 m och med hjälp av en träbalk för ramen placerar de blocken i varje hörn såväl som under de platser där skivorna sträcker sig. Om byggnaden är utan skiljeväggar är avståndet mellan arrangemanget – var 1,5-2 m – beroende av träets tvärsnitt och den planerade manteln, liksom takmaterialets vikt. Med en bredd av 3 m och mer krävs en mellanstråle och basen för den. I det här fallet finns tre rader av block.

Ett bytehus från en bar händerna

Ett exempel på grunden för stuga trailer tre meter bredd

För att förhindra fukt i rummen är vattentätning placerad på blocken. Det är möjligt – två lager av takmaterial, det är möjligt – ett annat vattentätningsmaterial, till och med en film. Ett annat alternativ – saknar bitumenmastiken. På detta kan vi anta att grunden är klar.

Stegvisa instruktioner: Bildrapporter med förklaringar

Det är svårt att förstå vissa saker genom beskrivningen. Hur mycket att läsa, men ännu inte gjort, eller åtminstone inte kommer du att se hur andra gör, du förstår inte. Det är därför som bilder av byggnaden av skjul är användbara: du kan överväga hur knutarna gjordes och hitta en lösning för dig själv. Denna typ av handbok för dem som bestämde sig för att bygga sina egna.

Byggande av ett träbytehus

Byggdes från timmerstugan i landet. Mått 3 * 6 m, isolerad – för tillfällig uppehållstid under byggnadsperioden. Används följande material:

 • kartong 50 * 100 mm – 28 st;
 • timmer 100 * 150 mm – 5 stycken och 50 * 50 mm – 24 stycken;
 • block 20 * 40 * 20 mm – 20 st;
 • brädor på taket 25 * 150 mm – 10 stycken;
 • golvplatta raffinerad 30 mm tjock – 21 st;
 • Foderklass A 5 förpackningar på 6 meter och 6 förpackningar på 3 meter;
 • takmaterial 4 rullar;
 • skumplast – 4 kuber;
 • fönster 90 * 90 cm – 2 st;
 • dörren;
 • Senezh Ultra – 10 l;
 • hörn och plattor för förstärkning av bandningar
 • fästelement (naglar, skruvar, efterföljande naglar), monteringsskum.

Ett bytehus från en bar händerna

Så här ser material ut på webbplatsen

Eftersom priserna på material är mycket beroende av regionen, är det ingen mening att prata om kostnaden för byggandet. Men enligt den här listan kan du själv bestämma med en ganska hög noggrannhet hur mycket ett uppbyggt hundhus kommer att hälla ut.

Observera att det i denna lista inte finns något takmaterial (ondulin var planerat) och det finns inget glas. Också inte köpt fodral för inredning.

Före konstruktionen behandlades allt trä, med undantag av foder, med Senezh Ultra antibakteriell impregnering. Täckt i två lager. Så kvaliteten på bearbetningen bör vara normal.

Ett bytehus från en bar händerna

Markerade platsen under byggnaden. Vi bestämde oss för att sätta blocken på sängens sängkläder. De grävde gropar med ett djup av 25-30 centimeter, hällde sand, rammade. Sätt blocken. Först sätts de två extrema ut, en platt bräda placerades på dem, en nivå sattes på den. Så sätt de extrema blocken. Sedan, under höjden av brädet, anpassades mellanliggande. Så på alla sidor.

Ett bytehus från en bar händerna

Sätt sedan seleen. Timmer 100 * 150, gash i halv trä. Fälld, för tillförlitliga drogkopplingar.

Ett bytehus från en bar händerna

Här klipps så i halva

Ett bytehus från en bar händerna

Och så här lägger man det genomsnittliga virket

Ett bytehus från en bar händerna

Kontrollerar hörnen och diagonalerna knocked studs

Nästa steg var lagt golvlågor. De placerades efter 50 cm, efter att vi sätter och står. Tillverkad av 50 * 100 mm bräda, inställd på en smal del.

Ett bytehus från en bar händerna

Lagade golvlistor

Vi bestämde oss för att omedelbart montera ställen med spärrar på marken, stärka lederna med hörn och sedan installera dem i färdig form. Samlad från samma kartong 50 * 100 mm.

Ett bytehus från en bar händerna

Vi sätter ner främre stället – det är längre, tillbaka och spärrar

Ett bytehus från en bar händerna

De slog dem med naglar, och plattorna skruvades med skruvar.

Ett bytehus från en bar händerna

Racks säkrade genom tillfällig lashing

Racks spikades med långa naglar. Sedan, för tillförlitlighet, förstärktes alla fästpunkter med hörn och plattor. De planterades redan på skruvarna.

På sidorna av lagret staplade naglarna 50 * 50 mm. Det visade sig ”boet” för stylingskum. Den placerades på skummet: och tätt och säkert. Ovan naglade golvbrädet.

Ett bytehus från en bar händerna

Slå en bar på båda sidor av stocken

Ett bytehus från en bar händerna

Ett bytehus från en bar händerna

Lade golvet ovanför

Sedan började pläteringsfasen. Först sätta extra rack på sidorna, förstärka dem med stygn.

Ett bytehus från en bar händerna

Extra stativ och stubbar ger större styvhet till byggnaden

Nu gick jag direkt trimma. På den korta sidan gick fodret från förpackningar om 3 meter, för en lång sexmätare spikad.

Ett bytehus från en bar händerna

Göra trimhalvdelen, lagt kasse under taket. Vi spikade brädan 25 * 150 mm med ett steg på 30 cm, en stigning på 20 cm längs kanterna (så att vi klarade överhänget). Sedan fortsatte trimmen.

På platser där det kommer bli fönster, sätta inteckning – ett bräde som ligger över racketen. På kommer det att förlita sig ramfönstret. Fäst med naglar, genom, men dessutom stärkt anslutningshörn.

Ett bytehus från en bar händerna

Installerade inteckningar på platser där det ska monteras fönster

När bak- och blinda sidoväggar sys upp nästan till toppen rullades takmaterialet på taket. Han kommer att ligga tills vi köper ondulin.

Ett bytehus från en bar händerna

Ett bytehus från en bar händerna

Utsida trim nästan redo. Dörrar köpte utan efterbehandling – endast rammen stoppad i fiberplatta

Ett bytehus från en bar händerna

Starta dörren trim

Medan vi avslutade spikar väggpanelen ute, arbetades också på insidan – vi satte skumplast. Bredden på arket är 100 cm, avståndet mellan stolparna visade sig vara 95 cm. Vi måste skära av tunna band.

Ett bytehus från en bar händerna

Mellan skålarna sätter skummet

Så att den inte ”kollapser”, griper vi från ovan med tunna hörn, som vi naturligtvis bara bifogar rackstången.

Ett bytehus från en bar händerna

Det ser ut som ett rum trimmet med skum inuti.

Ett bytehus från en bar händerna

Se hörnen på toppen som håller skummet

Började trimma inuti, men fodret är över. Medan bytte till målning utanför. Det visade sig väl, verkar det.

Ett bytehus från en bar händerna

Det ser ut som en målade stuga utanför

Köpte ut väggpanelen, avslutade inredningen.

Ett bytehus från en bar händerna

Invändigt, stoppad klädbräda

Började tillverka partitioner. Det samlades in från samma brädor – 50 * 150 mm. Platser leder, traditionellt förstärkta hörn. Klädda – klädbräda.

Ett bytehus från en bar händerna

Avrinning under partitionen

Ett bytehus från en bar händerna

Klädda på ena sidan klädbräda

Började värma taket. De använde samma skum och samma teknik – de stötte upp hörnen.

Ett bytehus från en bar händerna

Isolering takhyllor

Skarvar med väggisolering skummade med skum.

Ett bytehus från en bar händerna

Fäst med väggisoleringspropeni

Efter började clapboard trim.

Ett bytehus från en bar händerna

Början av klädnadstak

Ett bytehus från en bar händerna

Headliner färdig

Börjat lägga takläggning. Vi köpte ondulin och lade den med en vågövergång. Bifogad till varje våg med speciell maskinvara, köpt med Ondulin.

Ett bytehus från en bar händerna

Montering av ondulin på taket på ett trädgårdsbytehus

Sedan började de ta med sig inredningen. Partitionen isolerades också med polystyren, mantlad från andra sidan med klädbräda.

Ett bytehus från en bar händerna

Nästan sydd partition

Ett bytehus från en bar händerna

Vi avslutar biten ovanför dörröppningen

Ett bytehus från en bar händerna

Så piren ser i den slutliga versionen

Foder på insidan är lackerat på vatten. Den ger bara en ljus nyans i en något mörkare färg. Filmerna på trä verkar inte vara. Om du ser rakt ut ser det allmänt ut att trädet inte är täckt med någonting. Bara om du tittar från sidan i en viss vinkel ser du briljansen.

Ett bytehus från en bar händerna

Detta är efter målning

Lacken finns redan på golvet med en film: så att träet inte slits ut. Täckt i två lager.

Efter fortsatte att avsluta överhängen. De sysades med samma klädbräda. I allmänhet tog arbetet med clapboard mest tid.

Ett bytehus från en bar händerna

Stäng upp takstaket

Ett bytehus från en bar händerna

Fram nästan färdig

Ett bytehus från en bar händerna

Och det här är en sidovy.

Metallram för hund

Metallen valdes som bas som en mer pålitlig och hållbar. Spelade rollen och det trodde att förmodligen skulle ett bytehus släpas. Om ramen är tillverkad av metall hotar det ingenting.

Ett bytehus från en bar händerna

Här är något som det här hundhuset kommer att bygga

Dimensionerna bestämdes utifrån längden på hörnen på hörnet: 11,7 m. Följande mått uppstod: 2,8 * 5,8 m, höjd – 2,5 m. Rammen svetsades från hörnet med en 75 mm hylla, 6 mm tjock.

Stiftelsen är gjord på kolonnerna som kastas av sig själva: konstruktionen började på hösten, och fortfarande har ingenting tid. Så det bestämdes att hälla förstärkta kolumner: sex stycken. Först märktes tomten, varefter platserna för grundpelarna bestämdes.

Ett bytehus från en bar händerna

Partitionering och baskolumner

Gruvorna är grävda 50 * 50 cm, det totala djupet är ca 30 cm. Gummi läggs på botten med ett lager av ca 10-15 cm och täppas tätt. Ovanpå samma sand, med rammen. Som ett resultat gick sängkläderna ut på en nivå med marken.

Takmaterialet läggs på botten, så att fukt inte lämnar betongen, och det ”mognas” normalt och inte torkas. Vidare är formen monterad och armering läggs i den.

Ett bytehus från en bar händerna

Det ser ut som ett formarbete under kolonn och förstärkning

Webbplatsen är torr, vattnet lämnar normalt, så det borde inte vara några problem. Endast svetsning behärskas. så att beslag, antingen svetsat eller vridet – är oklart.

Ett bytehus från en bar händerna

Innan hälla betong

Allt är översvämt med betong, täckt med folie: i slutet av oktober, och för att betongen ska vara en normal fästning, måste den viklas in.

Ett bytehus från en bar händerna

Ramens ram ramlades under lång tid – hela vintern: frost, arbetsbelastning på jobbet, de fick inte agera med den nödvändiga frekvensen. Basen på hörnet var 75 mm tjock, 6 mm tjock, 40 * 2 mm tillåtes för förstärkning.

Ett bytehus från en bar händerna

Början av rammen av skuren från ett metallhörn – den nedre bindningen

Sidodelarna kokades hela, sedan med hjälp av 4 personer placerades i upprätt läge och sålunda fast. På hyllan, till vilken fönsterkarmarna kommer att fixeras och dörren gick profilerade rör 40 * 40 * 2 mm.

Ett bytehus från en bar händerna

Ramar kommer att ligga ner

Det svåraste ögonblicket är att mäta diagonalerna ensamma. Det är nödvändigt att kontrollera dem hela tiden, och det är obekvämt att göra det ensam. Men allt måste sättas, annars kommer det att bli en förspänning.

För att ge större styvhet svetsad i metallbandets hörn. Mottog dem, avstod ett hörn (40 mm). Det var möjligt att köpa en körfält, men använde trimhörnet.

Ett bytehus från en bar händerna

Ränder för stelhet i rammens hörn

Ett bytehus från en bar händerna

Visa ”från det inre hörnet”

Det var svårt när vi satt ramarna: i kylan endast i tjocka handskar, och i dem är det svårt att hålla fast. På grund av propped boards, allt du kan. Men vinkeln hålls strikt.

Ett bytehus från en bar händerna

Första konturuppsättningen

Till ramen var en styv montering, svetsad metallplåtvinkel.

Ett bytehus från en bar händerna

Efter att ha utsatt ramens sidoväggar var de stift anslutna med hjälp av ett metallhorn

Monterade gradvis hela ramen.

Ett bytehus från en bar händerna

Sidorna lyfts upp och svetsas

Ett bytehus från en bar händerna

Vi avslutar plattorna i hörnen: på toppen och botten

Ett bytehus från en bar händerna

Svetsa flera strålar på toppen. Nu är stommen för hytterna ”järn”

Ett bytehus från en bar händerna

Ramverket från ett metallhörn till ett bytehus är klart

Nu återstår trim. Det kan vara som helst: åtminstone samma foder, ett blockhus, även om ekonomiversionen är plywood och OSB. För att fixera bleken till hörnet är det bekvämare att fästa timmeret, och därmed fästa kassen och allt annat. Situationen är densamma för trussystemet: runt omkretsen skruvas de på skruvarna med förhandskontroll av baren och spärren är fastsatta på den.

Relaterade videor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *