Hur man lägger

Hur man lägger tak på egna händer

Vidare, under alla spärrar med undantag för den extrema uppsättningen ställ och bultar (fig 6). Om taket är byggt mansard, rack kommer att vara ramverket av sidoväggarna, och bulten – att tjäna som takbjälkar.

Hur man lägger tak på egna händer

Hur man lägger tak på egna händer

Hur man lägger tak på egna händer

Hur man lägger tak på egna händer

Förstärkning av truss gården börjar vi hantera gavlar. Först lägger vi ytterligare ställningar som kommer att vara rammen på gaveln (bild 7). Installationens noggrannhet styrs av en ledning som sträcker sig över botten av spjällen. Sedan gör vi en fönsteröppning (fig 8). Dess storlek och konfiguration kan göra något, vad du än vill. Observera att bilden i racketen stod i mitten av fönstret (åsen baren som stödde början) var enkelt klippt. Den har nästan ingen belastning. När vi har slutat med ramen, sitter vi pedimentet med en tum (till exempel 25×150 mm) (bild 9).

Hur man lägger tak på egna händer

Nästa steg är filing gardinbrädor runt omkretsen av huset. Frambrädet (sytt till golvbalkarnas ändar) är tillverkat av 25×200 mm brädor. Underifrån till takkanten suger vi två bälten från brädan 25×100 (bild 10). De är mer än tillräckliga för att fixa vid yttre trimning av soffit.

Om vi ​​nu ska installera avloppssystemet och använda metallhållare för rännorna måste de installeras på stoppet nu (under vattentätfilmen). Vidare är frontskivor även vid detta skede önskvärt att skära siding. Då är det inte mycket bekvämt att göra detta. Jag visade inte detta i figuren. Dessutom använder vi nu bara plasthållare av takrännor som är fästa direkt på fronten. De är bekvämare och du kan lägga dem efter att takmonteringen har slutförts.

Hur man lägger tak på egna händer

Fortsätt sedan till lådan. Först av allt, med hjälp av bygghäftaren, fastar vi den första remsan av vattentätningsfilmen på spärren (bild 11). Det är mer praktiskt att arbeta om du redan har byggnadsställningar längs husets omkrets. Under alla omständigheter måste du installera dem när du gör ett tak, ett avlopp, och slingor med sidospår.

Efter att ha fixat filmen slog vi den till spjällens gitter (25×50 mm). Behovet av att använda räcken är beskrivet i detalj här: ”Takisolering. Grundregler. Glöm inte att lämna utrymme för överlappning av den efterföljande vattentätningen.

Hur man lägger tak på egna händer

Gör sedan manteln. Nu kommer jag inte att fokusera på reglerna för dess installation. Detta ämne är för en separat artikel. Dessutom är en instruktion kopplad till eventuellt takbeläggning där det beskrivs i detalj hur det är nödvändigt att göra manteln bara för detta material (på ritningarna visas manteln för metallplatta schematiskt). Jag kommer att försöka inom den närmaste framtiden att förbereda en ny artikel om detta ämne.

Således täcker vi hela taket (bild 12). Därefter är det bara att göra gaveln överhänget och gavelvatten. Sekvensen här är:

Hur man lägger tak på egna händer

– till de utskjutande ändarna av lathing med skruvar, skjut vindrutens överhäng (25×150 mm) framifrån (fig 13);

Hur man lägger tak på egna händer

– Vi sätter in och fixerar skruvarna på framkantens överhäng med skruvarna (bräda 25×150). Avståndet mellan dem är ca 1 meter (fig 14);

Hur man lägger tak på egna händer

– Vi lägger två bälten på fälten nedan (bräda 25×100). De är också tillräckliga för att därefter höljet överhängs med sidospåren (fig 15);

Hur man lägger tak på egna händer

– från bitar av styrelse 50×150 av önskad längd, förbereder vi triangulära fyllor för gängning enligt figuren (bild 16). Sedan fixar dem på takeaway, vi slog också två bälten till dem (25×100).

På detta är vårt tak färdigt. Vad som hände i slutet och vad som händer efter takarbetet och trimmen på pedimentet och takkanten med sidospår visas ungefär i figurerna 17 och 18.

Hur man lägger tak på egna händer

Hur man lägger tak på egna händer

Frågor om denna och andra artiklar på webbplatsen du kan fråga på vårt forum

Hej, Svetlana. Det beror på vilken typ av överlappning – vind eller interfloor (last varierar signifikant). I vilket fall är spänningen väldigt stor. Vanliga träbjälkar för beräkning kommer att vara mycket massiva. Du kan se I-strålar, till exempel. här: http://stroyu-dom-sam.ru/c9cc12/Dk1AEQsfFxVDRxcBX19YWEwTQ05XA1pdUBpWWlRUWEwOTVkN/. Det står att den maximala längden på sådana balkar når 12 meter. Jag kan inte svara mer specifikt, eftersom Jag har inte haft möjlighet att blockera sådana spänner med träbjälkar. Jag gillar inte att ge råd om vad jag själv inte gjorde.

Kära Dmitry, berätta, var vänlig, var du ska se artikeln om takmontering baserat på strömplattan? Tack för din uppmärksamhet.

Tack, Dmitri, för dina artiklar. Det finns mycket användbar information. Jag skulle vilja fråga dig om råd. Hur man gör ett tak till ett garage, storlek 7Х10.5. En större stråle (10.5 / 2) är planerad för en w / w-stråle på två stöd eller en partitionsliknande i ditt exempel med ett 4-takigt tak). Skogar från vilka du kan få en 7,5m stråle i distriktet är inte.5.5m – du kan fortfarande hitta den. Taket vill ha en dubbelhöjning, som du beskrivit. Platsen på vinden (på en halv) ska vara ett sommarrum (hur mycket takhöjning är 40 degrees.the andra hälften är platsen för lagring av material, reservdelar etc. i garaget är det planerat att utföra bilreparationer.

Yuri, du måste sätta golvbalkarna i spännvidden 10,5 / 2, vilket du kan göra. En takfläkt för att sätta på den så kallade takeawayen. Hur detta görs beskrivs redan i min nya bok, tillägnad byggandet av tak, som kommer att släppas under första halvåret i januari. Följ nyhetsbrevet.

Dmitry, tack så mycket för svaret. Jag ser fram emot utskriften, så att jag kan göra beräkningen specifikt. Jag räknade redan två olika alternativ för dina exempel.

Dmitry, snälla rekommendera hur man sätter ett brutet tak på ett hus från adobe, i vilken en vägg är adobe, skiljeväggen är också från adobe (väggbredden är 45 cm) och en annan vägg är gjord av slangblock. Hur man binder allt detta under taket, som kommer att byggas ram sommarrummet. Vi bor i förorten Taganrog. Jag tänker inte på byggandet själv, och jag är rädd att byggarna inte skulle lura mig och ställa något fel. Verkligen ser fram emot ditt svar. Husets höjd är 2200 mm, de ville lägga till en annan rad med slangblock för att höja taket, men vi vet inte hur man fixar det på adobe. Med vänliga hälsningar

Lyudmila, i den region där jag bor från adobe bygger inte alls. Åtminstone har jag aldrig sett det med egna ögon. Tyvärr, jag är inte en rådgivare här. Jag beskrev rafter systemet av ett trasigt tak här: http://stroyu-dom-sam.ru/lomanaya-kryscha/

Kära Lyudmila! I Centralasien byggs lerahus och murstenar. Så att väggarna inte kollapsar under takets vikt, är taket installerat på separata stolpar (vanligtvis är det en kanal, I-stråle). Utan vikten av takstyrkan blir mindre viktig. Om det inte finns någon sådan möjlighet har huset ett metallband av förstärkningsstänger med studs svetsade i ändarna med en tråd i stor diameter i hörnen, vertikalt ett hörn nr 100 med svetsade bussningar för dessa dubbar. Väggarna själva kan omformas från opilkobetona till önskad höjd. Med vänliga hälsningar. Victor.
Särskilt tack till författaren till artikeln. Mycket användbara tips. Länk postat hemma.

hur man sätter remlinjen högre eller lägre än freeton, hur man släpper lådan för sömnad, något är fäst vid gaveln, hur långt korsstången är från åsen, kan gauelaten endast tillverkas från 50 x 150-kortet i ett pass, det räcker till 10 x 11 franton 10 x 3,2. tack på förhand Stavropol.

Eugene, återigen vänligen vänta lite. I boken, som jag kommer att slutföra i slutet av december eller i början av januari, utöver en mängd olika alternativ, kommer fyra exempel på tak med tegelväggar att beskrivas. Där hittar du alla svar.

Dmitry, jag har en liknande situation. Ett hus från ett gas-silikatblock på 9 meter. Väggarna på vinden golv höjs med 1 meter. I mitten finns det fortfarande en bärande vägg, men den är förskjuten från centrum med 0,5 meter, det vill säga vi har två rum, en 4 och de andra fem meter. Golvbalkar valda 50 * 200 steg 400 under Osb. Jag planerar att använda ett hängande trussystem med dubbla bultar. Är det här alternativet möjligt?

Tack för mästarklassen, mycket informativ, tydlig och viktigast – användbar! Det var bara en fråga. Ryggbrädan är så småningom krympt av spjälsar och är det möjligt att ta bort alla bärande ställen alls? Jag träffade systemen på ett sätt som tog upp åtdragning eller en överläggning (jag vet inte hur man korrekt heter det).

I det schema som behandlas i denna artikel, kan stödkroken på stativet efter montering av spjälkarna avlägsnas. Hästen är klämd med spjälsar. Åtdragningen som du talar om är placerad i de här diagrammen när spärren läggs på ryggstången ovanför. Dessutom, om du tar bort stället, kan åsen bara falla ut, så den pressas ner från botten med korta puffar. Jag hoppas att jag förstår din fråga korrekt.

Hej Dmitry Tack så mycket för den användbara informationen Jag gjorde taket enligt dina instruktioner Allting visade mig Jag behöver professionell rådgivning Mitt mittrum kommer att vara bebodd. Pedimentet sys med ett bord (tum). Jag planerar inte att avsluta pedimentet ännu, därför skyddade jag det från vattentät plenka.Vopros.Is det tillåtet att fästa den färdiga plasten (vertikal remsa) direkt till gaveln, utan kasser? Jag kommer att värma från insidan.

Trä väggar ska vara mantlade med plast med en ventilerad gap enhet. Särskilt i ditt fall, när rummet kommer att värmas upp. Tillhandahålls spärrram (kasse) på skenorna. Kolla in artiklarna om husfasader: http://stroyu-dom-sam.ru/obschivka-doma-saidingom-1/.
Jag förstod inte riktigt frasen ”finish plast (vertikal remsa).” Om du gör en ram sys vertikalt för att säkerställa luftens rörelse från botten uppåt. Och på vertikala lameller siding sys horisontellt.

Gör-det-själv takbyggnad

Hur man lägger tak på egna händer

För att få ett pålitligt tak behöver du:

 • Välj typ av tak, lämplig byggnadskonstruktion och bekväm konstruktion så att den valda typen säkerställer styrkan och tillförlitligheten i hela systemet. För detta måste du överväga vilken typ av vind du vill ha och hur du kommer att använda den i framtiden.
 • Beräkna önskad lutningsvinkel.
 • Överväga i detalj hela byggnadens utformning.
 • Beräkna och köp rätt mängd material för konstruktion.

Beräkna vinkeln

För att göra ett dubbelt sluttak med stor vinkel betyder det att dess höjd ökar. Följaktligen kan det lätt klara av ackumulering av snö, samt minska lasten på taksystemet från egen vikt och vikt av snö. Men om man tittar från en annan vinkel, kräver ett högt tak en stor utgift på material. Dessutom ökar dess vindkraft dramatiskt. Lutningsvinkeln kan variera från 5 till 60 grader.

Hur man lägger tak på egna händer

Den minsta lutningsvinkeln indikeras av materialtillverkaren. Det beror på dess typ.

 • Kakel och skiffer använder en vinkel på minst 20 grader.
 • Plåten läggs i en vinkel som inte är lägre än 12 grader.
 • Om taket är tillverkat av valsade material beror vinkeln på antalet lager. Antalet lager ökar styrkan och minskar vinkeln. Vid användning av en tvåskiktsbeläggning ska den vinkel som används inte vara mindre än 10-15 grader. Beläggningsrull typ 3 skikt passar väl för plana tak med 2-4 grader höjd.
 • Vid användning av ondulin är minimivinkeln 6 grader.
 • Metallplatta – 14 grader.

Under konstruktionen är det viktigt att överväga bärkapaciteten hos alla ramelement, liksom belastningen på väggarna och fundamentet.

Designfunktioner och metoder för konstruktion

För att göra rätt val av utsikt, överväga de viktigaste typerna och metoderna för att bygga ett dubbelt sluttak, bygga bostäder, ett skydd för en bil, ett tvättstuga och andra faciliteter.

De element som utgör grunden för ett taktak är:

 • Horisontell bas – spärrar är anslutna till den. Kan användas mauerlat – timmer, som läggs på väggarna som fungerar som huvudstöd. De används också i närvaro av träbjälkar.
 • Rafterben.
 • Crate – dess fästning till spjällen. Lathing fungerar som grund för takmaterialet.
 • Tak.

Element som tjänar till att komplettera taket:

 • för att stärka styrkan att använda stativ, stopp, hängslen;
 • membran, filmer – skapa ett vattentätande lager;
 • isolering;
 • kontrobreshetka – barer, med vilka hjälp vattentätning. Deras installation görs längs spärren;
 • vind- och bryggplattor;
 • en häst

När du bygger ett tak med egna händer, spelar spärrar en stödjande roll för hela takstrukturen. Den belastning som skapas när en stor snö faller, starka vindkrafter överförs genom spjälkarna till väggarna.

Det finns flera huvudtyper av dubbeltak.

 • Upphängda spärrar – gör sitt stöd längst ner och upp till stödkonstruktionerna. Det kan finnas väggar eller horisontell balk.
 • Hängande taksparrar – Luta sig upp och fäst med varandra. Form krossar gård.

Hur man bygger ett gaveltak? Denna fråga uppstår för många. Det bästa och enklaste alternativet skulle vara ett dubbla taktak med ett överlappssystem. Men för den här typen av tak måste rummet där det byggs ha en stödvägg eller kolumner i mitten. I detta fall separeras rummet på vinden med hjälp av ett stöd eller en vägg.

Hur man lägger tak på egna händer

Tak med hängande takspånar gjorde det svårare. För att göra detta finns det ett speciellt manuell och teoretiskt material som du behöver läsa. De kommer att belysa hur man korrekt bygger och beräknar. Hängande rafter system gör att du kan göra ett tak utan stödvägg i mitten. Loftet i detta fall kommer också att vara rymligt, om så önskas kommer det att bli möjligt att göra en vind.

Obligatoriska föremål

Mängden och egenskaperna hos material bestäms av byggnadsstrukturen. Antalet balkar för mauerlat kan läras ut från byggnadens omkrets, plus en liten marginal. Materialet som behövs, är beroende av bredden på spännvidden, vinkeln, installationssteget.

Takmaterialet påverkar direkt höjden på den installerade batten.

För att noggrant bestämma mängden material skulle det bästa sättet vara att göra en schematisk ritning av byggnaden med en indikation på alla dimensioner, typ, sektion.

Verktyg för konstruktion kan vara olika, men grunden är:

 • en yxa, en hammare med en dragare, en hacksåg, en såg, ett måttband;
 • linjal, vinkel, nivå, borra, plumb.

Montering av ett gaveltak

Stödbalk. installation

Monteringsplattan görs på flera sätt:

 1. vi häller betong på väggarna och lägger in studsar i den. Bältets höjd är 20-30 cm, tonhöjden är 100-150 cm. Skruven måste vara 2 cm högre än Mauerlat-baren för att dra åt den med en mutter.
 2. Vi monterar tapparna i betongen mellan tegelstenarna medan vi lägger sista raden.

Först, innan du installerar måste du lägga ett lager av vattentätning på tapparna. Fäst mauerlat med fästbultar.

Installation av trussystem

Först bestämmer du tvärsnittet av spjällen. Det beror på längden och avståndet mellan dem. Avståndet bör vara lämpligt för lämplig isolering.

Nyanserna med att installera trussben är följande.

 • Vi monterar en mall för vidare konstruktion av takbalkar. Vi ansluter 2 brädor som är lika med spjällen på ena sidan med en spik.
 • Installera mallen med en fri kant på stödet för spärrar. Den resulterande vinkeln kommer att vara vinkeln på takets lutning. Designen är fastsatt med naglar. För att fixa vinkeln är det bättre att installera tvärstången.
 • En plywoodmall är perfekt för gnuggning på spjäll för att hjälpa till med installationen.
 • Vi skär montering zapily. Därefter ansluter vi till den beräknade takhöjden. Den resulterande triangeln är en truss truss. Vi lyfter upp det på taket med hjälp av en stege och fäster den på strömplattan.
 • Enligt reglerna för bekvämligheten av det första installerar vi extrema gårdar. För att inte vara felaktigt är det nödvändigt att fixa temporära backar horisontellt och vertikalt.
 • Vi sträcker sladden mellan spjällen. Så det är bekvämt att bestämma nivån på de återstående gårdarna.
 • Vi installerar alla spärrar på ett avstånd som beräknats i förväg. Det måste vara minst 0,6 meter.
 • Vi fullbordar installationen genom att stärka med hjälp av stöttor, korsstänger, stöd.
 • Fäst ryggstrålen på specialstöd.

Vatten och värme skydd

Efter att ha installerat spärren för kvaliteten på taket av huset med egna händer producerar vi sin isolering från vatten och kyla. Parallellt med åsstången fixar vi rullat material från insidan av spackeln. Vi gör leder med överlappning och förseglar dem med tejp.

Hur man lägger tak på egna händer

Avståndet mellan spjällen är fyllt med mineralullisolering. För att skydda taket från läckor eller kondens, installera vattentätning. Vi monterar det från utsidan med häften och en häftapparat. Toppskenor spiktade.

Det sista steget är installationen av batten. Det är nödvändigt att använda en torr, knutfri bar. Vi börjar spika det från botten av takskenorna. För att kontrollera styrkan, stå bara på den med en vikt på ca 80 kg. Det finns inga avböjningar – arbetet är gjort perfekt, det konstruerade huset är klart för drift.

Den här videon hjälper dig att räkna ut hur man bygger ett dubbelt sluttak och bestämmer om alla dess element:

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Videoinstruktioner 3

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Taktyper 43

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Höft tak 3

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Dvukh 9

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Övrigt 9

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Loft 7

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Singel 7

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Lägenhet 2

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Fyra ställen 2

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Typer av arbete 53

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Vattentätning 7

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Installation 5

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Ångspärr 2

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Täckning 4

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Projekt 3

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Beräkning 12

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Reparation 1

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Konstruktion 3

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Isolering 11

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Q & A 1

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Material 84

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Metallplattor 33

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Mjukt tak 15

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Ondulin 4

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Professionellt ark 4

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Däck 14

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Ruberoid 3

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Kakel 1

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Skiffer 4

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Väggbeklädnad 3

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Objekt 11

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Bad 3

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Garage 7

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Styrofoam 52

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Typer 6

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Ansökan 11

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Teknik 17

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Isolering 13

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Konstruktion 22

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Ryggsystem 9

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Anordning 13

 • Hur man lägger tak på egna händer

  Element 46

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Avlopp 7

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Övriga delar 20

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Skorsten 4

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Cornice 3

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Fäktning 2

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Överhäng 1

  • Hur man lägger tak på egna händer

   Rör 7

Hur man lägger tak på egna händer

Duplex tak gör det själv

Men för sin konstruktion är det nödvändigt att känna till flera viktiga drag i konstruktionen av denna struktur.

Hur man lägger tak på egna händer

Hur man lägger tak på egna händer

Hur man lägger tak på egna händer

Så vad behöver du veta för byggandet av ett tak med två höjder med egna händer? Det första och viktigaste är det stöd som hela strukturen kommer att hålla.

Hur man lägger tak på egna händer

Mauerlat är fyrkantiga, långa balkar, som är säkert fastsatta på lagerväggen, eftersom de bär hela belastningen på hela konstruktionen.

Hur man lägger tak på egna händer

Vanligtvis, för tillförlitlighet, är de inbyggda i väggen, lägger murverk på tre sidor, vilket gör det möjligt att uppnå strukturell styrka.

Hur man lägger tak på egna händer

Ryggben (spärrar) är stutar monterade mellan mauerlats och takets tak. Takets tak är en vågrät stång som förbinder takets två halvor i ett, genom taken.

Hur man lägger tak på egna händer

En skate beam är bättre att välja mellan hållbart och tjockt trä, eftersom det är ett kopplingselement av hela strukturen och dess tillförlitlighet beror på den. Det är också nödvändigt att ta hänsyn till faktorn för att undvika överdriven vätning av väggarna, för att göra detta görs överhängen på taket och förlänger tavlorna med ytterligare segment, ”mares”, så att vattnet strömmar ner från taket att inte falla på husets väggar, men att falla på ett avstånd från det.

Dubbel höjds takvinkel

Hur man lägger tak på egna händer

Takets lutningsvinkel bör helst vara 30 grader, vilket gör det möjligt för snö att inte ligga på den, men samtidigt skyddar den mot plötsliga vindsvampar.

Hur man lägger tak på egna händer

För underhåll och ytterligare styrka i åsen använder du en enda bar – trä. Den bär på sig den vertikala belastningen av hela strukturs vikt som helhet, därför måste baren vara stark och med tillräcklig diameter.

För en tydligare bild kommer vi att ge exempel, ett foto av ett dubbelt sluttak med egna händer.

Hur man lägger tak på egna händer

För ytterligare stöd och förstärkning av kraftplattor används tvärgående, horisontella balkar (puffar), vars uppgift är att inte tillåta längsgående belastningar att kollapsa taket tillsammans med bärande väggar.

Hur man lägger tak på egna händer

För att ge ytterligare styrka och undvika att sätta på spärrar, är vertikala balkar (pelare) dessutom installerade genom hela konstruktionen, de tar av lite av lasten och tillåter inte att taket deformeras över tiden.

För att hålla de diagonala deformationerna i strukturen används skarvstänger som går från rack till puffar, den ideala vinkeln i detta fall är 45 grader, även om många byggare försummar detta.

Lathing dubbelt tak

Hur man lägger tak på egna händer

Och sista steget är kassen, som på bilden. Långgående smala strålar, som ligger över taken och lägger styrka på strukturen, vilket gör det möjligt att klättra upp taket under konstruktion eller reparation. Dessutom kan den övre ytan inte deformeras under påverkan av yttre faktorer.

Fästdelar

Hur man lägger tak på egna händer

För högkvalitativ konstruktion av dubbelt sluttande tak med egna händer, behöver du veta mer om hur man monterar delar tillsammans.

För att ansluta de diagonala strukturerna med hjälp av en slitsanslutningsdel. Även om det ofta används vid anslutning av vinkelräta delar, men det är värt att beakta att denna anslutning minskar styrkan på delar på den här platsen, så den bör endast användas på platser som inte är av största vikt.

Den andra metoden för anslutning är metallhörn, plattor etc. Men han har också en nackdel, med vinklad belastning kan skruvarna helt enkelt vända ur en träbotten.

Därför rekommenderas att man använder en blandad monteringsmetod med hänsyn till lastens riktning på en viss del.

Foto av ett dubbelt tak

Se nedan för ett foto av ett handgjort dvukhskatnaya tak.

Hur man lägger tak på egna händer

Hur man lägger tak på egna händer

Hur man lägger tak på egna händer

Hur man lägger tak på egna händer

Video av byggnaden av ett gaveltak gör det själv

Vi erbjuder att leta efter klarhet, hur man gör ett dubbelt sluttande tak med egna händer i videon.

Lags golv 2 våningar, spjälsängar:

Hur man lägger tak på egna händer

Jag hoppas att dina takteckningar för mitt hus kommer att vara användbara för mig, även om jag inte ens är säker. Men ändå, tack för ritningarna, och för videon. Allt läggs ut på hyllorna, att allt är omedelbart klart!

Hur man lägger tak på egna händer

Så mycket information som i allmänhet redan röra i mitt huvud. Enligt min mening är det lättare för mig att inte göra detta arbete och att ringa in professionella för att göra ett dubbelsidigt tak. Självklart kan du göra alla ritningar, beräkningar med egna händer och sedan själva taket, men om du aldrig har gjort det här innan och dina händer inte kommer från det där stället, är spelet inte värt ljuset. I mitt fall är även åldern alarmerande att göra något, självklart kan jag ringa mina söner för att hjälpa, men de kommer att säga samma sak som jag är säker på. Vem har ett huvud och armar växer från axlarna – våga, titta på videon och fortsätt!

Hur man lägger tak på egna händer

Cool artikel, så mycket användbar information! Tack!

Hur man lägger tak på egna händer

Jag vet mycket. men det är super. Tack

Hur man lägger tak på egna händer

I morgon ska jag sabasera, sätta taket, andra gången i mitt liv den här gången för det viktigaste. Jag hoppas att informationen kommer att hjälpa mig mycket.

Hur man lägger tak på egna händer

Ingen av dem är förståelig. Den ravshan bygger inte på detta sätt.

Andrei Parkhomenko, det är ingen sak att jämföra en gipsmur med gips, alls, förutom att du kan. En helt annan klass av material och tillämpningsområde är annorlunda. Från gips.

Hur man lägger tak på egna händer

Jag gjorde det här. bara istället för kakel lim. rekommenderas ”belaton”
Blandat gips och kitt 50 till 50 och pv-m professionellt
Det visade sig.

Hur man lägger tak på egna händer

Bra ämne termopaneler! Snabbt varmt och pålitligt! Det finns också keramiska termoelementer som gjorde kontoret bara coolt.

Hur man lägger tak på egna händer

Jag byggde ett hus av luftbetong och jag ska sheatha den utifrån med termopaneler. Vem har redan monterat dem? Hur är resultaten? Eller det kan vara enklare och billigare att göra en våt fasad, även om det inte är.

Hur man lägger tak på egna händer

Tack för de detaljerade instruktionerna! På min dacha ligger bara en gammal tvättmaskin. Det kommer att bli nödvändigt att använda en motor från den för att skapa en emery-maskin. Unika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *