Vilket

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Installation av imiterat virke inne i huset kommer också att innebära att dekorera hörn, för detta ändamål används speciella interna och externa element. De köps med paneler. Men mellan väggarna och taket bör man installera baguetter. För botten av rummet måste du köpa en sockel. När du har avslutat målningen kan du sanda den och applicera lack på ytan. I vissa fall utför toning, men det här är ”en amatör”. Det är bäst att installera målade paneler på taket, vilket sparar tid och ansträngning.

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Gör aldrig det här i kyrkan! Om du inte är säker på om du beter sig ordentligt i en kyrka eller inte, så gör du förmodligen inte rätt. Här är en lista med fruktansvärda.

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

7 kroppsdelar som inte bör röras Tänk på din kropp som ett tempel: du kan använda det, men det finns några heliga platser som inte kan röras. Studier visar.

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

10 charmiga stjärnbarn, som idag ser väldigt annorlunda ut tiden flyger, och en dag blir små kändisar vuxna personligheter som inte längre känns igen. Söt pojkar och flickor blir till en.

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Dessa 10 små saker som en man alltid märker i en kvinna. Tror du att din man inte vet någonting om kvinnlig psykologi? Det är det inte. Inte en enda bagage kommer att gömma sig från en kärleksfull partners utseende. Och här är 10 saker.

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Oförlåtliga misstag i filmer som du förmodligen aldrig har märkt. Förmodligen finns det väldigt få personer som inte skulle vilja titta på filmer. Men även i den bästa filmen finns det fel som tittaren kanske märker.

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Varför är några barn födda med ”en ängels kyss”? Änglar, som vi alla vet, är snälla mot människor och deras hälsa. Om ditt barn har en så kallad ängelkus, så är du inte.

Hur man monterar imiterat timmer inne i huset? Tänk på teknikens prestanda

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Om vi ​​pratar om inredningen av huset från insidan, kan designbeslutet felaktigt realiseras, varför den allmänna atmosfären kommer att drabbas allvarligt.

Idag är inredningen av huset i en rustik stil, där rummet helt enkelt överflödas med träelement, mycket populärt. I denna design är en mycket viktig roll tilldelad strålningens imitation, vilket kan ge ett rum ett färdigt lakoniskt utseende.

Imitation timmer kan användas från olika motiv. I grund och botten utför den en dekorativ roll, men den kan också ha en ganska funktionell belastning.

Om installationen är korrekt, får du möjlighet att zonera utrymmet, vilket ger ännu mer ovanligt till ditt hem. Under de långa åren av servicefaciliteter tvivlar och inte värt det.

Den konstgjorda baren är en högkvalitativ, stark tyg som inte kommer att förlora det attraktiva utseendet vid drift under många år.

Huvudtyperna av material visas i tabellen.

Installation av imiterat timmer inuti huset

Installation av imiterat timmer inuti huset

Användningen av imiterat timmer i inredningen i rummet – detta är relevant, fashionabla, snygga, återspeglar ägarens önskan till harmoni och skönhet.

Att ta eller inte ta… Alla som vill göra arbetet självständigt, men har ingen erfarenhet, frågar den här frågan. Svaret på denna fråga är en personlig fråga. Men för dem som är övertygade om sina förmågor, har de ett minimum av verktyg, tid och lust – denna instruktion är avsedd.

I det kommer vi att i detalj överväga faserna av installation av en upphöjd stråle, samt fokusera på några av de funktioner som gör att du kan utföra arbetet effektivt och pålitligt.

Var börjar installationen

Om du inte är en expert, innan du börjar dekorera ett rum, måste du ta reda på i vilken ordning och med vilket verktyg det här arbetet är gjort.

För att arbeta behöver du verktyg:

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Materialberäkning

För att beräkna det önskade antalet barer imiterat timmer korrekt behöver du inte bara veta de exakta parametrarna för ytan som trimmas, utan även de geometriska parametrarna för brädet själv. Observera dessutom att trimning (rester av mindre längd) du inte kan använda. Detta beror på att deras dockning negativt påverkar rummets allmänna utseende. Dessutom bör man inte bara ta bort dörrar och fönster från den allmänna kvadraturen, utan ta hänsyn till deras parametrar. Ta i alla fall två eller tre reservdelar. Detta påverkar inte köpeskillingen mycket, men det sparar dig från att slösa tid på ytterligare inköp i händelse av felaktig skurning eller splittring när du fäster med skruvar.

Materialberedning

För att bibehålla sin storlek efter installationen ska den höjda strålens remsa motsvara fuktigheten i rummet där den kommer att monteras. För att acklimatisera måste materialet därför hållas i ett rum i tre till fyra dagar.

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Väggmontering

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Takmontering

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Så länge efterbehandlingspanelerna förvärvar de egenskaper som krävs för fästning, är det möjligt att fortsätta med monteringen av batten. Som bas som används för träplankor. och galvaniserad profil. Lathingmaterialet är fixerat vinkelrätt mot monteringsriktningen för strålimitationen. Platsen för väggen är 500 – 600 mm, för taket – 300-400 mm.

Vattentätning och isolering

Som regel, i huset är inte gjort åtgärder mot isolering. För det första, det minskar den användbara delen av huset. För det andra skyddar inte den inre isoleringen mot frysning av husets vägg, och skyddar därför inte mot förstöring, bildandet av kondensat. Därför är det bättre att värma huset utanför.

Om det emellertid finns ett behov av att värma huset från insidan, mellan halvmålsstängerna placeras isoleringsmaterialet, täckt med en film, som är fixerad med en mot-skena, och först då är imitationen av strålen fixerad.

I det uppvärmda huset är det inte nödvändigt att använda filmen och isoleringen. Därför är det möjligt att montera brädorna direkt på kassen. Under strålens imitationskikt kommer sålunda att finnas ledigt utrymme som förhindrar bildandet av kondensat.

Att fixera de upphöjda strålpanelerna är inte ett komplicerat förfarande, men det har också sina egna funktioner:

  • Paneler monteras som regel horisontellt. Även om det är önskvärt är det möjligt och vertikalt. En sådan yta kommer emellertid att likna en clapboard-trim. Men det här är inte vad vi ville ha. Det viktigaste i efterbehandlingsprocessen är att installera den första remsan strikt horisontellt. För detta är det önskvärt att använda byggnivån.
  • På korsömmar avlägsnas den lilla fönstret.
  • Sömmarna själva är monterade motsatt från föregående rad.
  • Valet av fästelement bestäms av panelens bredd.

En smal imitation av en bar kan fixeras med klyymer, fästen eller självgängande skruvar. De skruvas in i spårpanelen. Det är bättre att fixera den breda remsan med skruvar i brädet självt, eftersom en hemlig fästning inte klarar av belastningen. Om du använder en skruv, var noga med att borra ett bräda, annars kan trädet splittras.

Det är viktigt! En häftapparat används aldrig för att montera brädan i taket. eftersom en sådan fixering är extremt opålitlig.

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Uppvärmning av fasaden på ett trähus Läs artikeln

Det stora utbudet av moderna byggmaterial och tekniker gör det ofta svårt för utvecklare att välja det bästa alternativet för egen konstruktion. Varje tillverkare försöker effektivt marknadsföra sina produkter, tyvärr visar reklamen inte alltid hela sanningen om materialets fysiska och operativa egenskaper. Ibland ges en halv sanning, och ibland kan den ses.

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Pro träbalk – typer, applikation Läs artikeln

Den mest krävda träprodukten på byggarbetsplatsen är inte en logg, utan ett trä. Träbaren kan vara gjord av massivt trä eller individuella brädor. Produktionen av massivt kantigt virke innebär en enkel bearbetning, under vilken den vanliga runda loggen ges en rektangulär form. Överväga i detalj produktionsmetoderna.

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Väggpaneler är fortfarande i mode. Läs artikeln

Mantelplatta – det här är utan tvekan ett efterbehandlingsalternativ som förtjänar uppmärksamhet. Foder kan inte skjuta ut en rad nyutvecklade trender i inredningen. Därför misslyckas inte den som bestämmer sig för att säga, en vägg med ett dekorativt styrelse. Trots allt är fodret i många år fortfarande relevant och går inte ur mode. Och viktigast av allt – tjänar mycket längre än tapet eller.

Hur man monterar imiterat virke inne i huset

Skönheten och enkelheten i foderet i mål Läs artikeln

För att täcka rummet, kan du använda absolut någon form av foder. För att slutföra husets utsida är det bäst att använda bredare brädor, medan för att avsluta huset innanför borde du använda brädor med medelstor bredd. Ju bredare, längre, desto färre knutar i varje slat, desto dyrare fodrar. Varianter av lärk, Angarsk furu och ädelträ är ännu dyrare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *