Uppvärmning

Ram golv ram hus

Ram golv ram hus

11 konstiga tecken som tyder på att du är bra i sängen Vill du också tro att du tar med dig din romantiska partner i sängen? Åtminstone vill du inte rodna och ursäkta mig.

Gör aldrig det här i kyrkan! Om du inte är säker på om du beter sig ordentligt i en kyrka eller inte, så gör du förmodligen inte rätt. Här är en lista med fruktansvärda.

Våra förfäder sov inte som vi gjorde. Vad gör vi fel? Det här är svårt att tro, men forskare och många historiker är benägna att tro att den moderna mannen inte sover alls som hans forntida förfäder. Början.

Ram golv ram hus

10 charmiga stjärnbarn, som idag ser väldigt annorlunda ut tiden flyger, och en dag blir små kändisar vuxna personligheter som inte längre känns igen. Söt pojkar och flickor blir till en.

Dessa 10 små saker som en man alltid märker i en kvinna. Tror du att din man inte vet någonting om kvinnlig psykologi? Det är det inte. Inte en enda bagage kommer att gömma sig från en kärleksfull partners utseende. Och här är 10 saker.

Golvramhus med egna händer. Enhets- och stegvisa instruktioner

Poler och golvbalkar

Strålar – de viktigaste delarna av stödet, som är lagrade stockar. Stödena är pelare av trä, monterad på betong, som tjänar till att stabilisera balkarna och skydda dem från kontakt med betong. Dessa element är tillverkade av barrträd, impregnerat med en bioskyddande komposition.

 1. Vi utför markering av stöd. För att göra detta, rita en plan för deras plats, vilket anger höjden. Längs linjen av stödet placerar vi strängen och säkrar den på sängarna, där skärmen för strålarna är gjorda. Mät höjden på varje stöd och registrera resultaten i planen.
 2. Vi skär baren 100 x 100 mm i enlighet med mätningar. Vi placerar ämnena på plats och lägger ett lager av vattentätning på basen. Vi spikar stöden med naglar på de träspetsar som gjordes under hällning.
 3. Strålar läggs i fickan, använd linjerna för att justera höjden med golvet. Om ämnen är långa markerar du den andra änden av strålen och skär av överskottet. Om kort, vi går med i balkarna på stödet.
 4. Balkar fästas till däck och mellanliggande stöd bollpipor. Med en höjd på stöd mer än 1 m, stärker vi dem med hack från styrelsen.

Bindning och stockar

Bindningen utförs också av en plåt av 50 mm, bredden beror på den planerade belastningen och isoleringens tjocklek.

 1. Läggande omslag utfördes på sidorna av huset, parallellt med golvets balkar. Vi lägger brädorna i slutet, justera med ytterkanten på golvet och fäst dem med naglar med ett steg på 20 cm.
 2. Markera lagets placering. Vi mäter 40 cm från hörnet längs linjen på bordet. Lägg styren för stockarna på balkarna, sätt dem på sidplanet och rikta dem genom att markera.
 3. Med längden på brädan som täcker byggnadens längd görs märkningen på samma sätt. Lags skärs och fästs med naglar på sele och loggbäddar, kontrolleras och fästs vid strålarna vid korsningen.
 4. Om byggnaden är större, överlappar vi stockarna. Fogen ska ligga på takstrålen. Vi skär 30 cm mellanstammar och gör fogar mellan varandra, med hjälp av klädsel som struts. Efter att vi fixat loggarna på takbalkarna.
Golvisolering

Det bästa materialet för uppvärmning är mineralull. Nackdelen med den är förlusten av isolerande förmåga när den är våt. Därför skyddas ett lager av isolering med ångtätning och vindsäker film.

Om en lågdensitetsisolering väljs kommer vi att läka den undergolvbehandlade undergolvet under lagren.

 1. Ångisoleringsfilm läggs över loggen med sagging, vilket gör det möjligt att lägga isolering mellan lagren. Bandens leder sätts fast, vi fastar filmen med en häftapparat.
 2. Plattor av isolering placeras mellan lags, lämnar inga luckor. Vid dubbelläggningsisolering överlappar det andra skiktet de första lederna.
 3. Ovanpå isoleringen sätter vi fast och sätter fast med band en vattentätfilm som skyddar mot vätskeläckage i huset.

Hur man gör ett golv

Ofta är golvet i rummen annorlunda, så ett lager av plywood på 16-20 mm läggs på stockarna, och finishen uppstår efter att konstruktionen är klar.

 1. Vi markerar ark av plywood så att lederna finns på stocken. Vi täcker loggarna med flytande naglar (eliminerar pip och stärker dessutom), vi lägger lakan av kryssfiner, vi fäster med naglar eller skruvar.
 2. Mellan arken lämnar du ett 2 mm mellanrum, så att golvet inte är ledigt vid hög luftfuktighet.
 3. På kommunikationsplatserna i plywood gör vi sågarna med en cirkelsåg, för vilken vi först märker den.
 4. Vi anpassar kanterna på plywooden med trimbordet, markera den med en belagd tråd och trimma den.

Efter golvläggningen kan ytterligare konstruktion utföras – monteringen av en ram av väggar och ett tak. Måttbeläggningen på golvet läggs efter installationen av interna partitioner.

Värmeisolerat golv i ramhuset

Det är nödvändigt vid planeringen av golvet att tänka igenom alla viktiga detaljer. Det är, om det är nödvändigt att golvet i badrummet eller hela golvet i huset uppvärmdes, är det nödvändigt att göra en termisk beläggning i förväg.

Det är nödvändigt att studera alla typer av värme och välj önskat. Värmd golv kan tillverkas i hela huset, och endast i vissa områden.

Den består av ett system av plaströr som placeras i hela rummet eller huset. Om ditt ramhus är utrustat med ett varmt golv. ta hand om ledningen av detta system, gör ett kontrollcenter beläget på ett ställe där det inte kommer att skada någon.

Spara alternativ för golv och golv

Att spara i tillverkningen av golv och golv kan använda:

 • används golv;
 • dörr lämnar istället för golv.

Inte nya golv är ofta ännu bättre än den som såldes till oss på byggmarknaderna. Det är vanligtvis torrare, och med hjälp av det minskar du risken för att det leder. Priset på sådant material kan vara flera gånger lägre än det nya råverket.

Du kan hitta det vid demontering av gamla byggnader och tekniska strukturer.

Sparar på golv med gamla innerdörrar

Det andra alternativet är att använda dörrbladet istället för brädet. Du kan hitta gamla innerdörrar och lägga dem istället för brädor. Överdelen är täckt med parkettgolv. Således kan du rädda tiotusentals rubel på ett medelstort hus.

Med hjälp av denna metod kan du spara i tid också, eftersom trädukar görs snabbare än brädor.

Det är möjligt att hitta gamla dörrblad under rivningen av gamla femhus hus eller i produktion av dörrar där avvisade partier löses för nästan ingenting

Hur man självständigt gör golvet i ett ramhus

 • Vad du behöver för byggandet av ett ramhus
 • Vad borde vara golvet i ramhuset
 • Hur man gör ett golv i ett ramhus
 • Värmeisolerat golv i ramhuset
 • Fasad skapelse av golvet i ramhuset

Att ha ditt eget bostadsutrymme är en förhöjd dröm om många människor. Någon drömmer om sin lägenhet, men någon vill bo i sitt eget privata hus. Och vid första tillfället tar människor upp konstruktion för att få sina drömmar att bli sanna.

Modern byggnadsteknik möjliggör byggnadsramhus. Således kan du göra din dröm väldigt riktig. Det tar inte mycket tid att bygga ett ramhus, och det behövs inte ett stort team av arbetare, det kommer att räcka för att hjälpa dig med stöd av två eller tre assistenter.

Ram golv ram hus

Enhetsgolvramhus.

På grund av den ganska enkla tekniken för att bygga ett ramhus kan ägaren av huset också vara engagerad i konstruktion, det är inte nödvändigt att vara en toppklassmästare. Dessutom är huset mycket starkt och pålitligt. Du kan leva i det hela året, och inte att använda som sommarstuga endast under den varma säsongen. Och skillnaden med stenstrukturen blir imponerande. På grund av ett så stort antal fördelar är ramhus mycket populära bland de byggnader som kan byggas med egna händer.

Vad du behöver för byggandet av ett ramhus

Schemat för att använda pinnen för att markera grundlinjerna.

Varje konstruktion börjar med en plan och förberedelse av nödvändiga verktyg och byggmaterial. Dessutom krävs ett planprojekt enligt vilket hela byggnaden ska byggas. Om du är nybyggd är det naturligtvis bäst att söka hjälp av specialister, så att de gör rätt projekt. Eller du kan använda ett färdigt projekt där konstruktionen redan har utförts. Det viktigaste är att allt passar dig i det.

Arbetet börjar med att förbereda allt som behövs.

För byggandet av ett ramhus med egna händer, måste du förbereda följande material och verktyg:

 • en hammare;
 • mejsel;
 • elektrisk planerare;
 • cirkelsåg på trä;
 • nivå;
 • lod;
 • borr;
 • borr för borrning;
 • skruvmejslar (olika typer);
 • penna eller krita för märken;
 • stege;
 • borste.

Förutom verktyg, behöver du och olika byggmaterial, behovet och kvantiteten är vald för ett visst fall (fundament, väggar, tak eller golv).

Arbetet på enhetens ramhus börjar med grundkonstruktionen på vald plats. En annan mycket viktig arbetsfas är golvet i ramhuset. Det handlar om honom och jag skulle vilja prata lite mer. Jag undrar hur man gör golvet i ramhuset?

Tillbaka till innehållsförteckningen

Vad borde vara golvet i ramhuset

Bottenkanten på ramhuset och golvslagen.

Golvet i ramhuset, liksom i något annat hus, är en mycket viktig komponent och komponent för huset.

Det är mycket viktigt att golvet i rambyggnaden var väldigt slitstarkt, eftersom det har en mycket stor belastning, och det är inte bara de människor som går på det, utan även byggnaden av huset själv, möbler i huset och andra viktiga saker.

Golvet ska vara starkt, det bör inte böjas under tyngdkraften, till exempel när man går eller påverkas av ett tungt skåp.

När du monterar golvet måste du ta hand om att skapa det underliggande lagret. Du kan göra golvet av stockar (minst 15 cm), vilket kommer att fungera som ett stöd, som brädorna kommer att flytta senare.

Tillbaka till innehållsförteckningen

Hur man gör ett golv i ett ramhus

Ram golv ram hus

Ordningen med ångspärr golv ram hus.

Innan du bygger ett golv i ramhus måste du veta på vilken nivå grundvattnet ligger på den plats där byggnaden ligger. I de fall där grundvattnet ligger på en nivå större än 2 meter från marken, kommer ett lager av golvet att räcka. Annars, när grundvattennivån är mindre än två meter, krävs ett tvåskiktigt golv och önskvärt. Övervakning av detta faktum är önskvärt och praktiskt nödvändigt för att undvika ett stort antal problem och problem i framtiden.

För golvet, såväl som för väggarna, kan du använda samma material. För att starta byggprocessen för tillverkning av golvet, kan du använda absolut några brädor som därefter kommer att fungera som en undergolv.

Nästa steg av arbetet innebär skapandet av tvärgående lag, som kommer att placeras senare golvbrädor. Det är väldigt viktigt att inte glömma att placera isolering mellan lags. Och det här är inte en sekundär, men lika viktig del av arbetsflödet som alla tidigare. Vid byggandet av ett ramhus är varje liten sak en viktig del av huvudbyggnaden, och det är kvaliteten på prestanda för en viss åtgärd som bestämmer grunden och tillförlitligheten i hela huset.

Tillbaka till innehållsförteckningen

Värmeisolerat golv i ramhuset

Det är viktigt även vid golvtillverkningen (och bättre vid planeringstidpunkten) att tänka över alla viktiga detaljer. Om det till exempel är viktigt för dig att golvet värmdes, är det viktigt just nu att ta hand om tillverkningen av värmebeläggning.

Ordningen med golvisolering av balkar.

Om ett av villkoren för ett säkert golv också är dess uppvärmning är det nödvändigt att i början ta hänsyn till alla typer av värme och välja det lämpligaste alternativet för dig. Värmd golv kan göras både i hela huset och vara bara på ett visst ställe (i separata rum eller rum där det är viktigt eller nödvändigt).

Uppvärmd golv är ett helt system av rör, helst plast, som placeras över hela rummet i ett rum eller hus, beroende på de platser där golvet är isolerat. Om ditt ramhus kommer att vara fullt utrustat med ett golvvärmesystem måste du ta hand om hanteringen av detta värmesystem, det här kräver ett kontrollcenter, vilket är bekvämt att placeras någonstans åt sidan så att det inte stör någon. Det är bättre om det är en otillgänglig och otillgänglig plats, som en källare.

Tillbaka till innehållsförteckningen

Fasad skapelse av golvet i ramhuset

Innan du gör golvet i ett ramhus måste du studera arbetssystemet och noggrant överväga alla steg som lägger golvet. Det är viktigt att förbereda alla nödvändiga verktyg och material för arbetet och bara sedan fortsätta att utföra alla nödvändiga åtgärder. Det är viktigt att inte hysa och utföra alla steg i sin tur.

Ram golv ram hus

Ungefärlig layout av produkter i stiftelsen.

 1. Lageret (nedre) basen ligger direkt på marken. Denna bas fungerar oftast som en armerad betongplatta som hälls på plats. Även om det finns andra alternativ för att skapa en stiftelse som måste beaktas vid upprättandet av ett projekt för att bygga ett hus.
 2. Utkast till golv är en träbas, där den bärande delen av hela strukturen är tillverkad av träbjälkar, och träkvaliteten spelar inte en stor och mycket viktig roll, låt det vara en matris eller timmer eller en annan hybridstruktur.
 3. Överlappningen mellan våningarna i stugorna utförs enligt typ av skapande av byggnadens stödstruktur. Lagerbaser kan vara gjorda av antingen plåtstrukturer eller kan tillverkas av träbjälkar. Dessa alternativ är de mest använda, även om det finns också andra bra alternativ som du bör tänka på och överväga om du vill.
 4. Den färdiga basen måste uppfylla alla krav för den valda golvtypen. Till exempel, om du vill få ett mycket slitstarkt golv, måste du använda en kista i konstruktion. Och på toppen av batten används ett typiskt material för ytor, till exempel planka parkett. Kassen kan tillverkas med hjälp av träbjälkar som läggs ut direkt på systemet av balkar eller bärplåt.

Kön är huvuddelen i alla hem. Golvet i ramhuset ska vara varmt, pålitligt, tufft och hållbart. Han måste vara det underliggande lagret. Installation av golvet börjar med det förberedande arbetet, som börjar med bildandet av utgrävningar i marken för att skapa grunden.

Om man bestämde sig för att göra ett plankgolv i ett ramhus, så är det nödvändigt att förbereda följande material:

Blandningslösning.

 • bränd röd tegelsten, som kommer att tjäna som stöd;
 • shuntbrädor minst 40 cm tjocka;
 • grus;
 • sand;
 • barer med en sektion av 100×80 mm;
 • takmaterial för att skapa isolering mellan lags och stöd;
 • kedjelänken för förstärkning under stöd;
 • naglar av olika storlekar, som motsvarar storleken på de brädor som används;
 • cementmortel för beredning av bärare;
 • betongplattor och plattor för stöden, som är bundna med betong.

Lags är gjorda av staplar, huvuddelen i mitten är placerad på stöden från stenar. De extrema stängerna läggs direkt på fundamentet. I de fall där golvet är ojämnt och ytterligare justering krävs, rekommenderas foder för detta ändamål. Det är mycket viktigt att kontrollera allt arbete med en nivå för att se till att du skapar en plan yta.

Golvet är skapat genom att använda brädor som läggs ut direkt på stockarna i vinkelrätt riktning.

Det är ganska möjligt att skapa golvet själv, det viktigaste är att tänka över allt arbete i förväg och förbereda allt som behövs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *