Vilket

Skiljning av skenorna med egna händer

Skiljning av skenorna med egna händer

Om du klickar på bilden kommer du att tas till den webbplats från vilken den togs.

Hur fästes skiljeväggar från träskivor (vertikalt)?!

Välkommen! Också upplysta med en sådan idé) Här gjorde de en sådan partition. Hon slutade med den här versionen. Taket blir lite uppbyggt av gipsskivor. Träbjälkar i ett horisontellt läge, tror jag, spikade på tunna vinkelräta lameller, lyfter upp strukturen, sätter i tryck mot gipset och fästs fast genom dessa mycket lameller. Kepsar av självgängande skruvar måla över.ideas.vdolevke.ru / inlägg / 26317 / namechtala-koridor-i-kuhnya /

Ett bra svar? Ja 1 / Nej

Andra frågor om detta ämne

En vägg i köket kommer att fodras med tegel. Plinten är limt på tre väggar och tegelstenen går till taket? Eller hur? Berätta för mig, snälla.

i det vänstra hörnet av lageret nästan ingen. Jag vill att arbetarna ska återskapa råd hur? Väggen på toppen för att demontera?

God eftermiddag Vi ska installera tak i lägenheten. Rådfråga installationsföretaget eller koordinaterna för teamet av specialister. Vi bor i Moskva. Tack på förhand.

Hallå Hjälp råd. Jag har ingång till omklädningsrummet (se bild). På grund av korridorns lilla storlek vill jag göra den här spegelväggen. Jag planerar att göra en kupédörr med en spegel. Men jag vet inte hur man gör en spegel på resten av väggen. Om du gör det.

Hej kära dadolovchiki! Tiden har kommit att bygga en vägg i lägenheten. Denna vägg kommer att dela upp rummet i ett vardagsrum och ett sovrum, det vill säga isolering är nödvändig och en relativt solid vägg – för att hänga TV: n. Vår förman erbjuder att bygga från.

Alla rubriker

Förbestämd

 • Toppmaterial

  • Insidan av lägenheten (p44t)

  Tre rums lägenhet i huset p44t.

 • Ge till din bricka!

  Vad tycker du för vad dessa söta är införda i hålen i installationen.

 • En-rumslägenhet i bostadsområdet Moskovsky kvartalet – 85,7 m²

  Friends! Jag har inte skrivit på denna sida länge! Mycket arbete, vi gör mycket videor om vårt.

 • Radhus 110 kvm i neoklassisk stil i byn Cambridge

  En ung familj med två döttrar. En liten tre våningar radhus i USA.

 • Hur man väljer textilier för fönsterdekoration: ”lite England”, lägenhet i Pushkin

  Hej kära besökare dolevki! Idag kommer du att berätta hur du väljer.

  Träinredningspartition gör det själv

  Efter att ha köpt ett nytt hus eller lägenhet vill alla göra inte bara reparationer, utan en fullständig ombyggnad. Ibland vill du göra ett kontor i vardagsrummet eller i ett rymligt rum för att avsätta utrymme för barnkammaren. I det här fallet behöver du en träparti. Det är mycket lättare att tegelstenar, behöver inte analysera könen, men dess funktionalitet är inte mindre.

  Mästarklass: Gör inredning av trä

  Arbetet med byggandet av träpartier kommer att genomföras i steg.

  Steg 1: Ställ in guiderna

  Vid detta steg är det viktigt att ställa in den vertikala väggen och installera guiderna. För att göra detta, fixa stången på väggen i upprätt läge. I mitten skruvas vi in ​​1 skruv, och vi skruva inte in den i slutet. Detta gör det möjligt för dig att rotera, korrigera fältet, med hänvisning till nivån.

  Vi börjar stansa virke med naglar, varje gång vi kontrollerar nivån, om den inte avviker från vertikalt. Avståndet mellan fästanordningar är lika med 6 cm. Efter att vertikalen är etablerad, gå till styrningarna. Vi naglar de nedre och övre styrstavarna, på golvet och taket.

  Sedan fyller vi på huvudträet tillsammans med en liten bar på båda sidor. Den valda väggtjockleken påverkar deras storlek. Vi fixar plattor till dessa staplar. Materialet du väljer – åtminstone spånskiva, till och med fiberboard eller plywood.

  Steg 2: Montering av ramramen

  Naturligtvis kan du följa strikta former, observera storlekarna av rutor, men du kan också skapa en ram med godtycklig form. Rammen är inuti, dess form, antalet stavar påverkar inte stabiliteten och styrkan i strukturen. Därför kan du spara material, tid och ansträngning.

  Plattan som fästs tidigare är en förstyvning, tjänar som ett extra plan. Efter att ha installerat den andra plattan, på andra sidan, kommer vi på ett tillförlitligt sätt att stärka den framtida partitionen.

  Således samlar vi ramen från virket i slumpmässig ordning och bifogar 1 nedre platta till den. I rambasen föreskrivs närvaron av horisontella guider, vilket ger stabilitet och möjlighet till ytterligare bindning till dem. När bottenplattan är fast, gör installationen av följande.

  På en fyra meter hög vägg, med en takhöjd på 2,75 m, lämnar 7 spånplattor.

  Steg 3: Ljudisolering

  Byggmarknaden erbjuder ett brett utbud av ljudisoleringsmaterial. Du kan välja vilken mineralull som helst, men inte rullat material, men mineralplattor. De är bekvämare att klippa, montera.

  Mineralull börjar ligga inuti ramen, tätt pressad till de installerade plattorna. När värmaren läggs upp, upprepar vi operationen: fixa spånskivan, från bottenplattan. Designen är nästan klar.

  Steg 4: Efterbehandlingstimmar

  Chipboard leder måste behandlas med en kitt. Detta skyddar strukturen mot fukt och sömmarna från svullnad.

  Experter rekommenderar bättre bearbetning av leder och mates av plattorna med väggarna, använd enkla material: självhäftande nät och hörn, plast eller aluminium. När sömmarna torkar kan du gå vidare till träpartitionens slutliga yta.

  Träinredningspartitioner gör det själv. video


  Uppdelningar av trä har ett attraktivt utseende, hållbarhet och tillförlitlighet. Även utan mycket konstruktion färdigheter, kan du zonering i ett rum och dela upp bostadsyta till din smak. DIY reparation är lätt att göra om du följer råd från erfarna hantverkare.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *